Bra bettingbolag

Som du säkert har sett finns det idag massor av olika spelbolag som erbjuder betting online i hela världen. Eftersom att marknaden är så stor som den är idag så förstår vi så klart att det inte alltid är så lätt att veta vilka bettingbolag som är bra och vilka som är inte är så bra. Det är inte heller lätt att veta, som ny på bettingmarknaden, vilka bettingbolag som erbjuder betting på just de sporter som du är intresserad av. Man vill ju gärna spela på de sporter som man faktiskt tittar på och följer, eller hur? Eftersom att vi här på Bettingbloggen är väl medvetna om alla dessa ”hinder” som uppstår för dig som vill börja med betting online ska vi här: dels gå igenom vilka faktorer som gör en bettingsajt bra och dels vilka bettingsajter som vi gärna rekommenderar. Det vore ju enormt onödigt att förlora pengar på spel bara för att man hamnat på ”fel” ställe.

Välj en svensk sajt

Till att börja med är det alltid bra att välja en bettingsajt från ett spelbolag som är helt eller delvis ägt av svenskar. Då får man nämligen en hel del bra saker på köpet, för det första kan du då räkna med att hela sajten är tillgänglig på svenska. Det är faktiskt alltid lite lättare att börja med något nytt när man är helt hundra på att man förstår all information man får. Här handlar det inte bara om själva spelen och programvaran för dem utan även om den viktiga information som finns på bettingsajten om användar- och spelvillkor. När du har kommit så långt att du valt ett bettingbolag vars sajt du vill börja spela på då finns det en viktig sak du bör kolla upp innan du skriver upp dig som medlem. Nämligen var bettingbolaget som driver sajten har sin spellicens utfärdad. Först och främst ska den vara utfärdad i ett land inom EU men det kan även då vara bra att se till så att landet inte är svartlistat. Ett väldigt populärt land att ha sin spellicens från är Malta och hittar du en bettingsajt som har det så kan du vara säker på att det är en seriös bettingsajt. Anledningen till att man vill att licensen ska vara utfärdad inom EU är dels för att man då som svensk spelare slipper vinstskatt men även för att de flesta EU-länder har bra lagstiftning kring spel. Vad är då anledningen till att bolag som delvis eller helt ägs av svenskar inte kan ha sin spellicens från Sverige? Det beror på den hårda lagstiftning vi har här om vilka som får lov att arrangera spel om pengar. I vårt land är det endast Svenska spel och ATG som har lov till detta med några mindre undantag. Men att spela på utländska sajter är inte en nackdel, tvärt om ger det dig tillgång till miljontals fler spel på många fler sporter.

Tänk på VM

När nu VM dessutom är på gång är det extra viktigt att välja ett bra bettingbolag! Du vill vara säker på att du får den absolut bästa servicen under fotbollen, och att du har möjlighet att satsa på alla matcher du vill. Dessutom erbjuder ofta bra bettingbolag riktigt bra odds på VM-matcherna, förutom att ge dig massor med specifika erbjudanden just för VM. Läs mer om detta på: http://www.fotboll.com/bettingsidor.

Betsson

En av de största aktörerna på bettingmarknaden online i Sverige och Europa är Betsson. Här hittar du ett enormt bra utbud av olika odds att spela på och hela sajten finns tillgänglig på svenska. Betsson är inte några gröngölingar heller, redan 2002 slog dem upp portarna och bjöd in till riktigt bra betting. När man surfar in på sajten ser man på en gång vart man ska klicka för att komma vidare och hela sajten är väldigt lättnavigerad med tydliga menyer och en ren design. I utbudet hos Betsson hittar du massor av härlig sport att spela på. Allt från de mer vanliga sporterna som hockey och fotboll till de lite mer ovanliga som dart och landhockey. Här kan man dessutom betta på odds gällande olika evenemang inom flera områden som nöje och politik. En riktigt bra sajt att börja på helt enkelt.

Nordicbet

Detta är garanterat den största och bästa bettingsajten som riktat in sig speciellt på den nordiska marknaden. Något man märker av på flera positiva sätt när man surfar in på sidan. Du hittar ett stort och bra utbud av sporter att spela på och designen är både snygg och lätt att navigera. Du kan dessutom själv göra inställningar i menyerna så att dina favoritspel dyker upp varje gång du loggar in. Hos Nordicbet har man alltså profilerat sig mot den nordiska marknaden men det gör inte att du missar någon del av spelmarknaden. Du kan spela på både de vanligaste sporterna och alla svenska ligor men även på sådana rariteter inom bettingvärlden som sporten futsal. Dessutom hittar du här odds på flera svenska nöjesprogram.

Bet365

Detta var en av de första bettingsajterna tillgänglig på svenska som erbjöd sina kunder riktigt bra livebetting kombinerat med livestreaming. Här kan du alltså inte bara spela på din favoritsport samtidigt som en match spelas, du kan titta på den samtidigt på deras hemsida. Det går även att spela hos Bet365 i mobilen som så många andra bettingbolag nu för tiden. Vill du ha ett bettingbolag med lång erfarenhet ska du verkligen spela här. Bet365 har varit verksamma ända sedan 1970-talet och vet verkligen vad spelarna vill ha. Dessutom är det otroligt lätt att hitta i de olika menyerna på sajten. Utöver ett brett utbud av odds på alla möjliga sporter och kapplöpningstävlingar så kan du här även spela på finansmarknaden. Något som är relativt unikt för en bettingsajt av denna storlek idag.

Unibet

Det är nog inte många i Sverige idag som inte en enda gång sett reklam för bettingbolaget Unibet. Dem har funnits och verkat länge på marknaden och det är miljontals spelare varje dag som väljer Unibet för andra bettingsajter, speciellt spelare från norra Europa. Du möts av en snygg design och en lättnavigerad sajt som känns seriös men inte tråkig. Dem har ett stort utbud av sporter att spela på och är väldigt bra på att erbjuda de bästa oddsen på flera matcher och lopp varje dag. Många kända idrottare gör reklam för Unibet och en del ger även expertråd på sajten till dig som spelar. Du kan välja mellan odds på allt från fotboll och snooker till cykel och motorcross. Självklart har dem massor med härlig livestreaming och livebetting och du kan spela nästan hela deras utbud i din smartphone.

Betsafe

Även om Betsafe inte är ett av de största eller äldsta bolagen på marknaden så erbjuder dem ett väldigt bra alternativ för dig som vill spela på odds. På kort tid har dem blivit väldigt populära och deras kundkrets växer varje dag. Här finns det betting på alla sporter man kan tänka sig och det är enkelt att hitta och spela på sina favoriter. Du kan spela på livebetting och du får en väldigt generös välkomstbonus som ny spelare. Dessutom har dem satsat hårt på att du ska kunna känna dig säker när du spela hos dem och det satsas mycket på spelarnas integritet. Vill man ha ett brett utbud inom flera sporter är dem kanske inte bäst men älskar du fotboll till exempel så kommer du att hitta allt du kan önska här. En av deras andra idéer är att man ska kunna betta på precis allt, och då menar jag verkligen allt. Här har dem en enorm del av sajten ägnad åt just detta där du kan betta på nöjesprogram, politik, väder och mycket, mycket mer. Jag kan nästan lova att du blir överraskad när du ser över den delen av utbudet.

 

Vi lär dig betta bättre!
Kunskap är makt - vinn mer på betting genom att läsa våra artiklar.