Live Betting

Den största skillnaden mellan Live Betting och annan betting är att du gör dina bet efter att matchen har börjat istället för innan matchen. Så om du vill öka spänningen och dina vinstchanser ytterligare ska du definitivt komplettera din ”vanliga” betting med Live Betting. Nu ska vi på bettingblogg.se visa dig hur Live Betting fungerar och ge dig några bra tips som du kan använda dig av när du livebettar.

Live odds

Inom Live Betting får du så kallade live odds som fungerar precis som semifasta odds. Det innebär att oddsen hela tiden förändras ända fram tills spelet stänger, men det odds du fick när du gjorde ditt bet är det odds som gäller för dig om du vinner.

Tips. Således ska du göra ditt bet i det ögonblick då du tror att det är som bäst. Om till exempel favoritlaget gör ett mål och leder med 1-0 går oddset upp rejält för bet på icke-favoriten, så om du ändå tror att laget i underläget kommer att vinna kan det vara bra att göra ett bet direkt efter målet. Du kan förvisso också vänta lite för om inget händer kan oddset gå upp ytterligare, men om laget i underläge plötsligt gör mål kommer oddset att sjunka igen. Du bör alltså utifrån hur spelet ser ut försöka komma fram till när du ska göra ditt bet.

Olika bet

Du kan göra många olika sorters bet när du ägnar dig åt livebetting. Du kan till exempel betta på hur många hörnor det kommer att bli, på vilken spelare som du tror kommer att visas ut, på vilken spelare som gör det första respektive sista målet och så vidare. Naturligtvis kan du även betta på målresultat vilket de flesta gör.

Tips. Ha koll på oddsen för de olika betten och betta när oddsen är höga för ett resultat du tror på. Ibland kan det även vara bra att betta en större summa på ett nästan säkert resultat och sedan göra ett mindre bet på ett mindre troligt resultat.

Vi lär dig betta bättre!
Kunskap är makt - vinn mer på betting genom att läsa våra artiklar.