Svenska spel

Även hos Svenska spel hittar du betting, där spelar du på deras Oddset som ligger på hemsidan. Men du kan även spela de välkända gamla tipskupongerna på deras hemsida. Här tänkte vi gå igenom hur de olika tipskupongerna fungerar.

Stryktipset

Stryktipset från Svenska spel är ett av de allra äldsta tipsspelen vi har i landet. Det lanserades redan i början på 1930-talet och är fortfarande väldigt populärt. Vad går spelet ut på då? Det gäller att tippa resultatet i tretton matcher totalt. Om det blir vinst, vem som vinner eller om det blir oavgjort. Vill du dra hem den högsta vinsten på Stryktipset gäller det att pricka in alla tretton. Dock vinner du riktigt mycket om du lyckas med tio av dem också, tretton rätt är det inte många som lyckats med genom åren. Kort sagt så är det på det viset att ju fler matcher du tippar rätt på desto mer pengar kan du vinna.

Måltipset

När du spelar på Måltipset med Svenska spel så gäller det att tippa rätt på vilka åtta av 30 möjliga matcher som kommer att bli de målrikaste. Vill du kamma hem högsta vinsten på detta spel så gäller det så klart att få in alla åtta rätt. Men det går att vinna på färre rätt också även om det blir mindre vinster då. I Måltipset finns även chansen till jackpot, det är som så att om ingen vinner på åtta rätt en vecka så går den stora vinsten vidare till nästa vecka som jackpottvinst.

Det var på 1980-talet som man lanserade spelet i Sverige och det har sedan dess blivit ett av de mest populära tipsspelen. Största vinsten på jackpott som delats ut hittills var på hela 24 miljoner svenska kronor.

Europatipset

Europatipset är ganska likt Stryktipset, den stora skillnaden här är att du inte bara spelar på svenska matcher utan matcher från hela Europa. Det gäller att pricka in rätt resultat i 13 matcher och precis som i Stryktipset är det vilka som vinner eller om det blir oavgjort. Detta spel kan vi verkligen rekommendera för dig som älskar fotboll men inte har tid att spela på oddset. Här finns även ett tilläggsspel som heter Dubbelvinsten och genom den kan du som namnet anger dubblera en eventuell vinst. Matcherna som är med plockas från de allra bästa fotbollsligorna i Europa och det är riktigt roligt att spela på.

Topptipset

Det här tipsspelet med Svenska spel är det yngsta av dem som finns, det kom så sent som 2007. Det som är lite speciellt med just Topptipset är att man spelar det som ett tilläggsspel till Stryk- och Europatipset. Man kan alltså inte spela det för sig självt. Så hur spelar man det då? Om du satsat på att ha åtta rätt innan så tippar du nu en gång till på de matcherna, antingen på oavgjort, hemmavinst eller bortavinst. Det kan verka lite konstigt att spela två gånger på samma matcher men med Topptipset kan det verkligen löna sig. Läs mer om hur du gör på Svenska spels hemsida Svenskaspel.se.

Vi lär dig betta bättre!
Kunskap är makt - vinn mer på betting genom att läsa våra artiklar.