Tips & tricks

Det är som sagt väldigt populärt att spela på odds idag, det vill säga syssla med betting. Oftast är det sport det handlar om men det finns även andra evenemang att betta på. Vad ska man då tänka på när man bettar generellt sett? Jo det finns en hel del saker som kan vara bra att ha i bakhuvudet.

Tips för att hitta bästa odds

För att kunna vinna på sportsbetting odds kan du göra ett par saker. Dessa ökar din chans att vinna och den fördelen vill man åt. Som en spelare på nätet kommer du att kunna göra bra med undersökning innan matchstart. Då för att få bästa odds. Det är kanske vårt främst tips för att få den bästa utdelning, att skaffa sig kunskap. Det kan handla om att få kunskap om sporten men likaväl att gå in mer på vad varje oddssättning betyder. Allt du behöver veta som kan vara till nytta, är säkerligen bra information för bästa speltipsen.

Vi kommer att fokusera mer på två inriktningar på tips som gör att du kommer närmare dina vinster. Vi som guide vill att man ska frodas i vinster av olika former, om det så är fler gratis bet eller pengavinster. Det vi ställer i centrum är två avgörande aspekter av sportsbetting. Det är främst Fokus och Timing. Något som man kommer att behöva oavsett hur mycket kunskap som egentligen sitter inne. Nedan tar vi upp de främsta trixen som du behöver för att få en bra upplevelse på bettingsajter och som gör att du kan vinna mycket mer.

Fokus

Du väljer så klart själv hur mycket eller lite du vill lära dig om det du bettar på men i längden blir det roligare ju mer man vet. Det är bra att ha kött på benen helt enkelt, då blir det tydligare varför oddsen ser ut som dem gör etc. Så eftersom att det gäller att läsa på en del så kan det vara bra att hålla fokus på endast en eller ett par sporter i taget. På det sättet blandar du inte ihop kunskap och får ut det mesta av det bästa av spelandet. Det ska ju vara roligt också inte bara handla om att ha en massa fakta i huvudet.

Så läs på, ta reda på formkurvor. Ta reda på hur det gått tidigare säsonger, vad som hänt inom sporten det senaste och så vidare. Beroende på vilken sport eller evenemang det gäller så finns det ju massor av olika bakgrundfakta som är bra att kunna. Jag lovar att ju mer du engagerar dig, desto roligare kommer det att bli. Dock får man se upp lite, det ska ändå vara lagom. Det är lätt att det slår över och man blir besatt. Det är verkligen inte det vi rekommenderar. De flesta vill inte att spelandet ska ta över deras liv och därför gäller det att kunna se varningstecken hos sig själv. Det ska vara ett nöje man har på fritiden och helst inte ett heltidsjobb om man inte får betald lön för det, det vill säga att man jobbar på ett bettingbolag.

Timing

När du spelat med betting ett tag kommer du att märka att det handlar mycket om timing. Det handlar om att lägga sin satsning i rätt tid innan matchen. När man pysslar med livebetting är timingen essentiell. Där handlar nästan allt om att tima in sitt bett i precis rätt tid i matchen eller loppet för att få bästa utbetalning. Tänk på att en del odds kan förändras ju närmare en match eller ett lopp man kommer om det inte är fasta odds.

Vi lär dig betta bättre!
Kunskap är makt - vinn mer på betting genom att läsa våra artiklar.